سررسید 1402

نکات ضروری عقد قرارداد و چاپ سررسید ۱۴۰۰

تهیه سند برای چاپ سررسید ۱۴۰۰

معمولاً وقتی سفارش را از کارفرما گرفته شروع به طراحی می کنیم بعد از اتودهایی مختلف به طرح مورد نظرمی رسیم. آن را بصورت چاپ شده برروی کاغذ یا بصورت فایل به کارفرما نشان می دهیم. احتمالاً کارفرما نظراتی دارد و اصلاحاتی را چه در طرح و چه در نوشته خاطر نشان می کند و شما بایستی این تغییرات را انجام دهید تا به طرح نهایی برسید.

و در پایان کار طراحی شده را به کارفرما نشان می دهید. نسخه چاپی طرح نهایی را به تائید کتبی کارفرما رسانده در پرونده خود بایگانی نمایید.

گاهی پیش می آید که در طرح تائید شده کارفرما بعداز چاپ، خطا دیده می شود مثلاً نوشته یا موردی از قلم افتاده است در این مرحله پس ازهزینه های زیاد کار به چاپ رسیده و کسی هم زیر بار دادن خسارت نمی رود پس بنابراین برای جلوگیری ازچنین پیش آمدهایی تاییدکتبی کارفرما ضروری است. برای اینکار پرینت نهایی کار را جهت بررسی کنترل و امضاء نهایی به کارفرما تحویل دهید. بعدازتایید طرح سند تائید شده را در کامپیوتر باز کنید و از کار نهایی نسخه ای بنام Final ذخیره نمایید و در دایرکتوری جداگانه ای قرار دهید.

بهتراست تاریخ و نام سند خود را به کلمه Final اضافه کنید ( مثلاً ۱۲-۳- ۸۱ Finalposter ) تا امکان اشتباه در ارسال فایل از بین برود. اکنون از فایل نهایی خود یک چاپ باکیفیت بالا تهیه کنید و در تمام مراحل لیتوگرافی وچاپ همراه خود داشته باشید.اینکار در کنترل های متعدد در مراحل مختلف چاپ بکار می آید.

مشکلات عکس و حجم فایل

اندازه و دقت عکس در سررسید ۱۴۰۰

گاهی طراحان جوان عکس موردنظرخود را پس از وارد کردن ( import ) در نرم افزارهای برداری همچون corelDRAW ویا Illustrator کوچک یا بزرگ می کنند و چون در ظاهر چیزی تغییر نمی کند و کیفیت تصاویر تقریبا  شبیه به تصویر اصلی است تمام کار طراحی را به همین ترتیب ادامه می دهند. مثلاً برای طراحی یک بروشور چند لتی که دارای عکس های متعدد است تمامی تصاویر را وارد نرم افزار corel کرده در آنجا به سادگی تصویرها را هر اندازه که میخواهند بزرگ و یا کوچک می کنند و در انتها سند را پس از آماده شدن به همین صورت برای خروجی فیلم لیتوگرافی ارسال می نمایند.

چند نکته را باید در نظر داشت دقت کنید که بزرگ کردن تصاویر به این شکل باعث کاهش رزولوشن یا دقت عکس می شود چرا که با بزرگ کردن تصویر فاصله نقاط از هم دور شده دقت کاهش می یابد طبیعی است که کاهش دقت عکس ها بر روی مانیتور قابل تشخیص نیست مگر اینکه عکس به اندازه بسیار زیادی بزرگ شود. اکنون عکس را با دقت dpi ۳۰۰ به نرم افزار corel وارد کنید از این عکس سه نسخه کپی کرده در همان صفحه corel قراردهید یکی را بزرگ دیگری را کوچک کنید و سومی را به همان اندازه داشته باشید.

اگر در نرم افزار corel هستید عکس را انتخاب کرده بر روی آن راست کلیک کنید و از منوی ظاهر شده گزینه آخر properties در ( corel) را انتخاب کنید آنگاه مشخصات Bitmap را از منوی peroperties کلیک کنید. اکنون مشخصات عکس ها را که در سه اندازه دارید یکی یکی پس ازانتخاب در پنچره properties ببینید. تصویری که با اندازه اصلی خود نرم افزار وارد کرده اید دارای رزولوشن dpi ۳۰۰ است.

عکس که بزرگ کرده اید دارای رزولوشن کمتر و عکسی که کوچک کرده اید دارای رزولوشن بیشتر است. حال آنکه تعداد پیکسل های هر سه عکس یکی است و این بدان معنی است که شما تعداد نقطه مشخص را بهم نزدیک و یک بار دور کرده اید. پس بنابراین واضح است که در عکس بزرگ شده فاصله بین پیکسل ها بدون اینکه اطلاعات تصویری اضافه شده باشد زیاد شده است و در عکس کوچک شده این اطلاعات بهم نزدیک شده اند.

اکنون هر دو حالت را برسی می کنیم. می دانیم که برای چاپ در شیوه افست بطور معمول تصاویر با دقت dpi ۳۰۰ کفایت می کند پس زمانیکه تصاویر را در نرم افزار به شکل گفته شده بزرگ می کنیم دقت عکس از dpi ۳۰۰ نسبت به میزان بزرگ کردن ما پایین می آید و این شکل در چاپ به شکل نا واضحی بسته به حد بزرگ کردن عکس در corelDRAW و یا…. متغیر است.

ازطرف دیگر با کوچک کردن عکس به شکل گفته شده رزولوشن بالا می رود هرچند که در چاپ دقت پایین نمی آید و عکس به همان شکل مطلوب چاپ می شود اما این کار نیز مشکلاتی دارد بدین ترتیب که شما برای قرار دادن عکس کوچک فایل تصویر بزرگ تری را وارد نرم افزار برداری کرده اید در حالی که می توانستید عکس خود را در اندازه مورد استفاده با همان دقت dpi ۳۰۰ وارد کنید پس چنانچه کوچک کردن عکس در یک کار پر تصویر مثل بروشور یا کاتالوگ زیاد صورت گیرد علاوه بر افزایش بی رویه حجم فایل و مشکلات مربوط به سرعت باز شدن فایل احتمال بروز مشکلات نرم افزاری در هنگام خروجی نیز وجود خواهد داشت.

بنابراین توصیه می شود عکس های خود را در نرم افزار های بیت مپ مثل photoshop ابتدا ویرایش کرده سپس در اندازه مورد نظر و با دقت مورد استفاده مثلا ً dpi ۳۰۰ وارد نرم افزارهای برداری کنید تا تصویری مطلوب همراه باحجم فایل متعارف داشته باشید.

سررسید،سالنامه و تقویم رومیزی تقویم رومیزی ۱۴۰۰ – سررسید ۱۴۰۰ – سالنامه ۱۴۰۰ – سررسید ۱۴۰۰  – سالنامه ۱۴۰۰  – تقویم رومیزی ۱۴۰۰  در طرح و رنگ مختلف در سال ۱۴۰۰  آماده ثبت سفارش شما عزیزان برای سررسید و سالنامه ۱۴۰۰  در انواع سررسید وزیری ، سررسید اروپایی ،سررسید رقعی ، سررسید مدیران ، سررسید چرمی ، سررسید جیر ، سررسید ترمو ، سررسید گالینگور ،سررسید روزانه ،ارگانایزر ، تقویم رومیزی در مدل های تقویم رومیزی مدرن ، تقویم رومیزی خشتی و تقویم رومیزی و تقویم خبرنگاری به صورت عمومی یا به صورت سفارشی و سررسید اختصاصی می باشد.

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید